2020 blir ett spännande sportår

Sportåret 2019 har bjudit på en mängd spännande mästerskap som vi kunnat rapportera om inom Sportnyhet AB. Damernas VM i fotboll blev till exempel en större succé än vi räknat med och trots att det inte gick speciellt bra för Sverige i varken hockey VM eller JVM, så blev vår bevakning av mästerskapen mycket bra.

Under 2020 är fotbolls EM det största evenemanget som vi bevakar på våra sajter. Sverige är nu inte långt ifrån att bli klar för slutspelet och att laget tar sig dit skulle verkligen öka chanserna för en framgångsrik mästerskapsbevakning. Dessutom drar Nations League igång med en ny omgång nästa höst, samtidigt som damernas kval till EM fortsätter.

För hockeyn kommer mästerskapen från förra säsongen att återkomma och förhoppningsvis tar det inte stopp i kvartsfinalen för de svenska lagen. Vi har redan nu utökat vår bevakning från de mindre turneringarna som spelas under året och förhoppningsvis kan detta gör att vi får in mer besökare även under perioderna då VM inte pågår.

Förutom de turneringar som vi tidigare rapporterat ifrån kommer vi det här året bevaka fler för att se hur intresset är. I januari arrangeras handbolls EM på svensk mark och då lär många svenskar vara extra intresserade av att följa det svenska herrlandslaget. Vi har inför detta byggt ut sajten Handbolls-em.se med spelschema, tabeller och tv-tider som förhoppningsvis ska kunna komma till nytta för de svenska fansen.

Redan innan årsskiftet går damernas handbolls VM av stapeln och även här är Sverige med och spelar. Turneringen spelas i Japan, vilket gör att matcherna spelas under mornarna i Sverige, så det återstår att se hur stort intresset blir för att följa dessa. Men vi har ändå byggt upp en sajt för detta, som vi sedan kan återanvända när världsmästerskapet spelas på nytt 2021.

Det finns som sagt en hel del att se fram emot under nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *