Blogvertiser hjärta Adrecord

Blogvertiser har äntligen kommit igång med sitt första affiliateprogram och vi har den stora äran att göra detta hos nylanserade Adrecord.

Adrecord drivs av VD Jonny Elofsson som har haft många års erfarenhet av att jobba som publisher och nu sadlat om till att driva ett eget affiliatenätverk. Både Andreas Bard (bard.nu) & Mikael Widéen (webmastern.se) har skrivit bra inlägg om Adrecord och dess potential.

Jag tror väldigt mycket på Adrecord främst på grund av att det är Jonny som driver företaget. Jonny är oerhört målmedveten och hårt arbetande med ett stort nätverk.

Detta är anledningarna till att vi valt att lägga Blogvertisers affiliateprogram hos Adrecord. Vi hoppas att det är många som vill värva bloggare till oss, gå gärna med även du. Du kan registrera dig att bli publisher här hos Adrecord. Om du vill bli annonsör hos Adrecord så gör du det här.

Andra som bloggat om Adrecord:
Tomaz Lavén

10 tankar kring ”Blogvertiser hjärta Adrecord

 1. Jonny Elofsson / Adrecord

  Tack för de fina orden och ditt blogginlägg Anders! Ska bli kul att samarbeta med er och ert program Blogvertiser. =)

 2. superandy Inläggsförfattare

  Det är vanligaste är via mitt nätverk och genom personliga rekommendationer. Jag har oftast ett förtroende hos de som jag visar upp Blogvertiser för och då är de villiga att pröva tjänsten.

 3. Nabil

  Jag äger en personlig blogg med hundratals läsare om dagen. Många av dessa äger egna bloggar.

  Kan vara något för mig att marknadsföra. Får se…

 4. Pingback: Adrecord – nytt svenskt affiliatenätverk

 5. Erik

  Har ni någon uppfattning om hur många som använder blogvertiser i rent SEO-syfte och hur många som gör det mer för reklamsyftet mot besökare?

 6. superandy Inläggsförfattare

  Erik, har en ganska bra uppfattningen om fördelningen. Men vilka anledningar som våra kunder har att använda sig av Blogvertiser är något som är just mellan kunderna och Blogvertiser.

 7. Erik

  Okej, då får jag gissa lite 🙂

  Såg föresten att du har hittabingon.se, sugen på länkbyten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *