Målsättning för 2012

Utöver att sammanfatta året och se vad slutresultatet blev så gillar jag verkligen att lägga upp målen för det nya året. Här är det jag hoppas åstadkomma under 2012.

Företagsmål

Investera i nya/befintliga företag (ev bli delägare)
Jag har nått till en situation där jag har mer pengar än tid (mycket trevligt) och nu letar jag efter något sätt att få pengarna att jobba för mig. Har inte lyckats klura hur detta ska gå till ännu, men tar gärna emot förslag på investeringar.

Anställa person på deltid i Lev livet nu
Börja med att ta in en praktikant för att se om denne passar för jobbet och sedan anställa först på timmar till att förhoppningsvis övergå till heltid senare under året.

Öka vinsten
Min förhoppning är att öka vinsten med 50% under 2012 jämfört med 2011. Här handlar det om att se över vilka som är de bästa intäktskällor samt se vilken är den kortaste vägen till pengarna.

Blogvertiser
Ska växa omsättnings- och vinstmässigt. Vi funderar starkt på att expandera till Norge. Hitta samarbeten med andra parter som har samma målgrupp som oss.

Konferenser
Under 2011 var jag ganska aktiv med att åka på konferenser, mingel och liknande. Jag hoppas kunna fortsätta med detta under 2012. Har redan bokat biljetter till Webcoast i Göteborg.

Träffa fler entreprenörer
Detta var även ett mål som jag hade 2011, men nu är det dags att även komma åt att träffa några ”super-entreprenörer”.

Ha kul
Under 2012 ska jag sträva efter att jobba med det som jag verkligen tycker är kul och väljer bort så mycket av det tråkiga som möjligt. Se till att jag tar minst 3 veckor sammanhängande semester under sommaren.

Privata mål

Träna
Innebandyn ska jag naturligtvis fortsätta med. En del löpning inför Grabbhalvan 2012 kommer att behövas. Jag hoppas att kunna styrketräna åtminstone 1 gång/veckan.

Surfa
Jag har fått för mig att jag ska lära mig att surfa… är inte riktigt säker på varför, kanske för att det ser coolt ut på TV. Då kanske det blir en vecka i Öland med surflektion och sedan öva en del.

7 tankar kring ”Målsättning för 2012

 1. Erik

  Smart att vänta några veckor med att publicera dina mål. Mål-läsning är bland det roligaste men veckan efter nyår var det väldigt tjockt av den i RSSen.

  Lycka till med dina mål och grattis till att du har mer pengar än tid 🙂

 2. Joakim

  Jag kan bara instämma med Erik; både trevlig och inspirerande läsning. Stort grattis till att det har gått bra (men nu ska gå ännu bättre)! 🙂

 3. superandy Inläggsförfattare

  Tack killar! Det här trodde jag inte när jag startade för 6 år sedan… det känns nästan som en evighet sedan. Jag är också mycket glad för att jag fått tillbaka passionen för mitt företagande.

 4. Benny

  Inspirerande att läsa dina mål Anders. Hoppas du hittar någon trevlig investering, du är helt rätt ute. Själv började jag med min årsbudget igår, blir en liten mållista snart 🙂

 5. Bertil

  Skoj att det går bra. Det är alltid roligt att läsa om någons mål, speciellt när dom verkar trivas med det dom gör. Skall också till webcoast, förhopppningsvis kan vi snacka lite drömmar och entreprenörskap där.

 6. Pingback: Jag är delägare i Ecolvining! | SuperAndy om effektivisering

 7. Zed

  Hamnade här genom Google. Även fast det kanske är lite utdaterat just nu så var det trevlig läsning! Hoppas livet går bra för dig under detta 2016!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *