Gubbracet 2017

Jag ser nu att jag missat att blogga om Gubbracet 2016, det är alltså det nya namnet på Grabbhalvan (som byttes just 2016).

Förra året sprang jag runt på 29.09. Då hade jag tränat lite, men ungefär hälften mot 2015. Ett helt ok resultat. Jakob Svensson var den som sponsrade starten.

Detta år var det Adrecord, Sveriges bästa affiliatenätverk, som sponsrade starten och som dessutom bjöd på middagen efter loppet.

Detta år hade jag inte tränat alls och det fick naturligtvis konsekvenser. Det var tungt och jag kom runt på 33.29. På bilden för slutspurten så syns det ganska tydligt hur segt det var.

Tack till Nicklas för alla bilder han tog, jag hoppas att hans (och Tomaz) ny satsning Casinobetyg.com kommer att bli lyckad. Tack Jakob Naredi (Önskelista.se) för lunchen och alla andra för det trevliga sällskapet.

2 tankar kring ”Gubbracet 2017

  1. Patrik

    Hej! Det skulle vara kul att höra hur det går för dig nu för tiden. Läste din blogg jämt förut. 🙂 Håller på att titta igenom alla bokmärken på bloggar och hittade in här nu. Är det vm-fotboll.se som får den mesta tiden nu för tiden eller? 🙂 Hoppas det går bra för dig! Har kvar dig som bokmärke och hoppas på uppdatering snart. 🙂 Ha de bäst. Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *