En månad till EM!

Idag är det exakt en månad kvar tills fotbolls EM äntligen drar igång igen. Ursprungligen skulle mästerskapet ha spelats redan förra sommaren, men av självklara skäl blev det inte så. Nu får vi istället se fram emot en ny EM-sommar där vi med lite tur kan få se det svenska landslaget göra en starkare insats än de gjorde för fem år sedan.

Fotbolls EM är en stor del av sportåret för oss och vi har lagt ner mycket jobb på att förbereda oss inför detta. En del i detta är att vi byggt upp nya sajter där vi ska bevaka mästerskapet på finska och norska. Tyvärr är det norska fotbollslandslaget inte med i årets turnering, men vi hoppas att det ändå kan finnas ett intresse för att följa turneringens ”fotball EM kamper på samma sätt som det gör här hemma när Sverige inte medverkar.

För Finlands del är mästerskapet extra intressant, då detta är första gången som landet lyckats kvalificera sig till EM. Finland kommer att spela i grupp B, där man möter Danmark, Ryssland och Belgien under gruppspelet. Jalkapallon-em.fi är sajten där fokus kommer att ligga på det finska landslagets EM. Precis som på vår svenska sajt har vi byggt fasta sidor med tabeller, resultat och spelschema, eller jalkapallon EM otteluohjelma som det heter på finska, vilket förhoppningsvis uppskattas av besökarna. Utöver detta kommer vi med hjälp av vår finska skribent fylla sajten med nyheter om allt som händer under turneringens gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *