Första steget mot helt eget företagande

Idag blev det klart och officiellt! Från 1:a oktober så går jag ner till halvtid på mitt nuvarande jobb (att coacha arbetssökande) för att satsa mer på mitt företagande. Känns som ett härligt startskott till något ”nytt”.

Efter att ha drivit mitt företag i snart 3 år så känns det väldigt skönt att kunna ta detta första steg mot att bli helt egen företagare. Detta blir även den första gången som jag plockar ut en lön, hitintills har jag återinvesterat allt.

Det känns skönt att det senaste årets hårda arbete har givit frukt. Jag har ägnat ca 20 h/v (utöver mitt ordinarie jobb på 40 h/v) och även fått bra hjälp & stöd av mina kollegor i branschen (läs vad jag skrev om företagsåret 2008). Tack alla som bidragit oavsett storleken!

I och med denna förändring så kommer jag att kunna mycket mer tid åt företaget och behöver även då revidera mina mål för 2009. Detta får bli i kommande blogginlägg.

Jag kommer även att berätta om en investering som jag tror mycket på samt avslöja ett kommande projekt som jag hoppas är igång under oktober.

Är säker på att denna satsning nu kommer att leda till en positiv spiral. Det är spännande tider och jag ser verkligen fram emot detta!

6 tankar kring ”Första steget mot helt eget företagande

 1. Jonny Elofsson

  Härligt Anders! Helt rätt att satsa 50% på det egna och det känns som du har bra koll på läget, ekonomin och företaget. Jag körde tyvärr lite mer rock n roll när jag gick över på det egna men det verkar gå i hamn det med även om det kändes som ett risktagande i början, och kanske även fortfarande, hehe.

 2. Per

  Grattis!, roligt att både du och Martin kör eget på halvtid. Jag tycker vi kör en upstartslunch på Broncos som vi snackade om tidigare och peppar varandra.

 3. N!cklas

  Kalas!! Följer dig efter årsskiftet med viss flexibilitet tidsmässigt beroende på vad som händer på mitt anställda jobb. Jag kommer ju få riktigt trevliga och kompetenta arbetskamrater i egna företaget dessutom 🙂

 4. superandy Inläggsförfattare

  Tack för alla glada tillrop 🙂

  Helt klart en uppstartslunch Per! Fundera på att komma upp till Stockholm om ca 2 veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *