Hur gick det 2009?

Nu när 2009 nalkar mot sitt slut så är det dags att titta på de mål jag satt upp samt hur företagsåret i sin helhet varit. Jag reviderade målen totalt 2 gånger under 2009, från början av 2009, mars och sedan september.

Jag måste börja med att säga att det har varit ett riktigt roligt år 2009, både företagsmässigt och privat. Men först de uppsatta målen och sedan privata reflektioner.

Jag skulle under 2009 (företaget & privat);

Göra klart alla påbörjade sajter
Detta har inte skett… det har istället blivit fler påbörjade sajter som inte blivit klara.

Hålla bokföringen ständigt uppdaterad
Detta har jag inte heller uppnått, men uppdateringsfrekvensen har i alla fall blivit bättre.

Öka mina intäkter så att jag kan försörja mig på företaget på heltid
Detta har jag uppnått, även om gränserna fortfarande är lite för snäva. Viktigt att fortsätta att fokusera på denna punkt.

Presentera Blogvertiser (min senaste investering) + ragga kunder till denna
Detta är uppnått

Färdigställa min nyaste tjänst + ragga kunder till denna
Inte helt uppnått, hemsidan är inte klar fast jag har haft en kund. Kommer att presentera denna när den är klar.

Gradera mig till gult bälte i judo
Inte uppnått, graderingarna är under våren och därför har det inte blivit av

Lära mig rapp-texten till Mr Vain
Den sitter nästan… jag har några dagar till innan året är slut, lyrics finns här

Få upp flåset och tappa lite vikt
Det har inte gått så bra… har varit igång emellanåt men inte hållit i det

Läsa skönlitterära böcker
Har inte läst en enda skönlitterär bok under 2009, inte bra

Njuta
Check!

Sedan har det såklart inträffat en massa andra roliga saker som jag inte satt upp mål för. Jag har dubbla mina intäkter av julklappsförsäljningen gentemot 2008.

En ”adept” får under en kväll lära sig av mig i ämnet Internetmarknadsföring.

Jag har varit tre konserter under hösten där Green day var utan tvekan bäst, följt av Takida och sen besvikelsen Dead by April.

Jag har deltagit i Affiliate-SM och skrivit ett förslag till Intropris.se (tävlingssajten) med förslag på konverteringsoptimering.

Har under året besökt Casino Cosmopol två gånger, vilket också är mina två ända gånger. Inte så mycket för att gillar att gambla utan mer för att jag gillar stället.

Jag fyllde 30 och hade ett riktigt bra kalas med mina nära & kära.

I och med att jag blev lite ”äldre” så har jag titta mer på hur jag spenderar min tid, gör jag det som är viktigt för mig och för mina nära & kära. En bra tankeställare är en scen ur Scrubs där en patient som väntar på en hjärttransplantation sjunger; ”Waiting for my new life to begin”, lite som att drömmer du om ditt liv eller lever du din dröm?

Företagsåret 2010 kommer att bli ett superbt år, det kommer att bli ett viktigt avgörande. Privat vill jag tro detsamma. Mer om detta kommer i en post efter nyår.

Gott nytt år!

4 tankar kring ”Hur gick det 2009?

 1. Jerker

  Hej Andy,

  Skrattade lite när jag läste att du inte plöjt igenom något skönlitterärt under hela 2009. Det fenomenet har gällt mig under hela fem år nu då jag mer fastnat i tankar och experiment som gäller fukt, avfuktare, krypgrund och vind. Det sägs att de som har en skönlitterär ådra inte uppskattar eller dras till skönlitteratur såsom andra inom den kategorin bokslukande personer har och gör. Jag tycker också att döma av dina skrifter du har en sådan ådra. Keep on going!

 2. superandy Inläggsförfattare

  Ha ha 🙂 Ja, så kanske det är… men ibland är det skönt att få en paus i allt företagstänkande (hur roligt det än är) och få flyta iväg i fantasin.

 3. superandy Inläggsförfattare

  Om du menar 2009 så svarar jag på det i inlägget. Eftersom 2010 inte är klart så har jag inget inlägg skrivet om det. Men med stor sannolikhet så kommer jag att göra en halvårsrapport i juli.
  Mvh / SuperAndy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *