Lansering av UpplevelseKarta.se

Idag är det officiellt dags att lansera en av mina senaste projekt nämligen UpplevelseKarta.se!

UpplevelseKarta.se är en portal till upplevelser i hela Sverige. Jag har startat med att visa annonser för Box Experience & Live it och kommer att även lägga in Meventi, Upplevelsepresent & Great Days genom affiliateprogram. Nästa steg är att öppna upp för privata arrangörer att annonsera. Så har du ballongflygning, bungyjump, glasblåsning eller andra typer av aktiviteter så är du välkommen att annonsera.

Mitt mål med sajten är att bli den största upplevelseportalen i Sverige. Och med största så menar jag flest antal aktiviteter och även den mest besökta upplevelsesajten.

Sajten är inte 100% klar ännu, men som ni kan läsa hos Dan så:
“Only stupid man fixes crap that noone sees on webpage with no visitor instead of getting visitors that sees crap and then fixes stupid crap.”

Men allt kommer att vara tipp topp snart och detta eftersom jag har Dream Builders som fixar allt åt mig, tack för att ni gjort och kommer att göra ett bra jobb.

Besök gärna UpplevelseKarta.se, vill ni ge mig feedback så blir jag glad och vill ni blogga om UpplevelseKarta.se så skulle jag bli väldigt tacksam! Besök UpplevelseKarta.se på direkten!

5 tankar kring ”Lansering av UpplevelseKarta.se

 1. Niklas Olsson

  Häftigt! Har stökat med en flytt och inte sett detta blogginlägg förrän idag…

  Ser ut som om du fått in en hel del information där redan, ser riktigt bra ut! Men var är kartan? 😉

 2. superandy Inläggsförfattare

  Den är ju på framsidan Niklas, du kanske missade den 😉 I nuläget när det enbart är affiliateprogram så känns det inte aktuellt…men sedan när det kommer privata annonsörer så ska jag investera tid & pengar i det.

 3. Pingback: Välkommen in på Miniatlas.se | webpal

 4. Pingback: Gammalt och nytt | Blue Cow Production

 5. Pingback: SuperAndy om effektivisering » Vinn en komplett sajt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *