SuperAndy kan än

Först var det bara Andy. Sedan efter en SEO-Sunday med 6 nya sajter upplagda så föddes SuperAndy!

Jag har ägna ganska mycket på att få ordning på allt i mitt företag och började undra om jag fortfarande har det Super i mig…

Idag känns det som om jag bevisat detta för mig själv. Har ägnat ungefär en halv arbetsdag åt att göra iordning en sajt om billiga sommardäck. Vilket ligger helt i tiden då det snart börjar bli dags att plocka fram dem (även om vädret skvallrar om något annat). Hittills är det enbart däck från Bythjul på sajten, men hoppas snart ha upp Dackonline.se och sen även andra däcksajter.

Jag kommer inte att hinna ranka upp sajten för att ge några intäkter tills det är högsäsong, men tänkte pröva på att driva trafik via adwords och se vad det kan ge.

Känner mig ganska nöjd med resultatet även fast det inte är någon märkvärdig sajt.

4 tankar kring ”SuperAndy kan än

 1. Jonny Elofsson

  Hehe SEOsunday, det var härliga tider men det dog tyvärr ut ganska snabbt.

  Bra att köra Adwords den här säsongen för att se vad som funkar bra och kanske slå dig in i SERP:en på det som fungerar tills däckskiftet våren 2011. =)

 2. Tomaz

  Starkt jobbat, SuperAndy. Det blev ju ett bra resultat på så pass kort tid. Det påminde mig om att jag sitter med en ofärdig sajt inom samma nisch (www.hjulhandla.nu). Skulle behöva mer innehåll där – du känner möjligtvis inte någon bra content writer? 😉

 3. superandy Inläggsförfattare

  Mycket möjligt Jonny 🙂

  Absolut Tomaz, jag kan rekommendera writers.se, där kan du få bra artiklar 🙂

  Anton, det kan vi nog absolut göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *