Var tog alla flitiga personer vägen?

Denna söndag var det ovanligt tomt på aktivitet. Jag har tänkt att de senaste tidens låga deltagarantal har berott på att det nyligen var årsskifte och då är folk för upptagna.

Denna var vi enbart 2 som deltog i SEO-sunday, vilket oroar mig något. Dock kan detta bero på att 24hbc nyligen hade genomförts och att folk var trötta efter det.

Men nu över till det som faktiskt gjorts. Jag gjorde klart det sista och kunde därmed lansera min nya sajt som ger dig tips på vilken födelsedagspresent du kan köpa till exempelvis din pojkvän eller flickvän. Presenttips på 30 års present och en massa andra förslag kan du även hitta på min sajt.

Jag gillar min sajt mycket, den är snygg och har bra information och tips. Helt klart är också att det finns mycket utvecklingspotential också och om sajten får många återkommande besökare så kommer den att vidareutvecklas.

Jag har även lagt upp nya designer på mina sajter med förslag på bröllopsgåva (men även tips på bröllopspresenter av många olika slag) och konfirmationspresent.

Söndagens andra deltagare, Marcus Etéus, presenterade Malagaguiden, en enkel och stilren sajt om staden på spanska sydkusten.

2 tankar kring ”Var tog alla flitiga personer vägen?

  1. Erik Stenman

    Jag var tyvärr sjuk. Men jag hoppas att jag kommer hinna med att lansera en ny sida till nästa söndag alternativt fräscha upp några gamla sidor. Men jag håller med; deltagarantalet har varit lågt sedan åtmindstonde i julas.

  2. Stefan

    Tyvärr så är jag tveksam till att den negativa trenden blir bättre. Det krävs nytt blod som får upp antalet deltagare så att de gamla ’veteranerna’ återvänder igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *