Finnish webcamp i Vintrosa 130504

Under gårdagen startade vi igång den första ”Finnish webamp” där fokuset är precis vad namnet indikerar, nämligen att dels avsluta något projekt som legat alldeles för länge samt att vi badar badtunna och dricker öl (vilket är den finska delen av finnish).

webcampI denna första upplaga var vi enbart 5 deltagare, men tänk då att exempelvis emeet enbart hade fyra delatagare första gången. Så nästa webcamp kommer säkerligen att bli stor.

Dagen började med att alla presenterar vad de tänkt jobba med under dagen. Mitt mål var att förfina några av de sajter som jag kör Datafeedr på. Det blev ett ganska bra resultat på golfvagnar.nu och även på marmorgolv.nu.

Jon (som var värden för detta camp) skapade en ny, uppgraderad version av Kalender.nu. Ett riktigt ansiktslyft för sajten får jag lov att säga.

Benny ägnade sig åt att försöka skapa ny funktionalitet till matkasse.se. Det var något med jquery… kan inte påstå att jag fattar detta precis. Sajten är under konstruktion.

Christoffer och Andreas gjorde så otroligt avancerade saker (kodning) så jag kan inte förklara eller länka till något. Hoppas att de inte blir alltför ledsna för detta.

Maten och ölen vad god + en varm badtunna = lyckat webcamp. Sedan har jag blivit presenterad för en ny drink som kommer att bli en framtida favorit, nämligen Southern comfort + ginger ale.

Tack Jon för ett riktigt bra arrangemang.

2 tankar kring ”Finnish webcamp i Vintrosa 130504

  1. Magnus

    Hur funkar det med datafeedr sidor, är det någon förtjänst på detta? Då främst tänker jag på de sidor du länkar i texten.

  2. superandy Inläggsförfattare

    Jag är fortfarande i ”startstadiet” och kan inte avgöra om det kommer att ge en stor förtjänst. Det är naturligtvis min förhoppning. Kan tyvärr inte ge bättre svar än så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *