Sista dagen på Constant

Idag, fredag, går jag min sista dag som anställd på Constant. Jag har tagit ett jobb som Coach för arbetssökande i Nyköping.

Jag har tidigare arbetat med detta i 2,5 år i Södetälje (som både coach & lärlingssamordnare), så jag har ganska tydlig bild av vad jag ger mig in på. Anställningen är ett vikariat på 6 månader och efter den tiden har jag för avsikt att jobba minst 50% med mitt företag och söka en halvtids-tjänst i Nyköping.

Inom ett år räknar jag med att arbeta heltid med mitt företag.

Detta är mina planer just nu, naturligtvis kan jag kanske tänka om ifall jag skulle få några intressanta erbjudanden… jag menar, en person som har erfarenhet med både internetmarknadsföring och att jobba med arbetsökande & rekrytering…vilken sorts nisch skulle man kunna få uppdrag i då? Värt att fundera på…

Jag vill tacka Marcus och alla mina arbetskamrater på Constant och önska dem lycka till. Constant har vuxit och blir ständigt bättre, så det skulle inte förvåna mig om Constant är en av den största internetmarknadsföringsbolagen inom några år. Jag kommer att sakna er!

Jag ser fram emot en intressant framtid, med några samarbeten som startats samt även potentiell investering runt hörnet som jag gärna skulle få igenom. Jag lovar att avslöja allt eftersom de blir publika och jag kan garantera att ni kommer att få veta om investeringen, vare sig ni vill eller ej!

Nu är det semester i en vecka och sedan börjar min nya anställning. Ska bli spännande!

7 tankar kring ”Sista dagen på Constant

 1. Per Gustafsson

  Best of luck..
  Hoppas det går bra för dig på nya jobbet och att du tar ditt företag till nästa delmål. Jag ser fram emot att läsa uppdateringar löpande på bloggen när vi inte sitter på samma kontor… Kanske månadsrapporter kan vara nåt..

 2. superandy Inläggsförfattare

  Tack för de fina orden 🙂

  Nja, Perra…du får nog nöja dig med muntliga månadsrapporter i så fall…

 3. Marcus Westberg

  Hej!

  Där ser man. Önskar dig lycka till med dina nya rutiner. Träffade din gamla chef igår som vanligt på Kungsgatan där alla tunga lirare hänger.

 4. Björn Sennbrink

  Hoppas du kan motivera alla arbetssökande att bli egenföretagare istället! Men det kanske inte är så poppis att inleda med ”va glad att du är utan jobb för nu kan du starta eget”? 🙂

 5. superandy Inläggsförfattare

  Tack Marcus, det ska bli kul att komma igång med coachingen igen (har haft ett uppehåll på mer än 2 år).

  Nä Björn, inte rätt öppningsfras, men det ska bli intressant att se om det finns några entreprenörer bland Nyköpingsborna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *